De bedrijfs identiteit in geur

Hoe ruikt jouw bedrijf? Nee,niet letterlijk natuurlijk. 

Welke geuren zou je koppelen het geheel? Misschien een niet-alledaagse vraag, maar voor Babita een volstrekt logische en misschien zelfs wel noodzakelijke! Wanneer je namelijk geuren gaat koppelen aan personen of bijvoorbeeld een bedrijf, wordt je gedwongen om eens helemaal ‘out of the box’ naar dingen te gaan kijken. Dat redt je niet met alleen logisch nadenken, daar komt veel gevoel aan te pas. ‘Een bedrijfsidentiteit moet uitgeademd worden’, volgens Babita. Daarom gaat Babita tijdens deze eendaagse training met het team aan de slag om samen een bedrijfsgeur te bedenken en maken. Uiteraard tegen een gedegen-, maar zeker ook sprankelende-, achtergrond van theorie en wetenschappelijke onderzoeken. En de geur die het team heeft gecreĆ«erd? Die krijgt elk teamlid mee. Wat zal het voortaan lekker ruiken op de werkvloer! Maar vooral ook, wat zal de sfeer en uitstraling naar buiten toe fantastisch zijn! Vanaf 5 tot maximaal 10 personen.

Het team in geur

Als een team elkaar goed aanvoelt, zie je dat niet alleen terug in de sfeer op de werkvloer. Er kunnen veel meer positieve ‘bijwerkingen’ van komen. Zo kunnen de prestaties omhoog gaan, het ziekteverzuim omlaag en de persoonlijke zingeving worden versterkt. De individuen in het team gaan zich in het laatste geval meer verbinden met het werk en elkaar. Geen overbodige luxe voor elk bedrijf in welke tak van sport dan ook. 

Tijdens deze 1 daagse training laat Babita de teamleden eens goed naar de positieve kanten van zichzelf en elkaar kijken door gebruik te maken van een breed pallet aan geuren. Met als basis een mix van aromachology (het effect van geur op emoties en gedrag) en psychology. De training is confronterend op een positieve manier. Je wordt namelijk geconfronteerd met je eigen- en elkaars sterke punten en waardering voor jezelf, de teamleden en het team als geheel. Iedereen gaat zichzelf en een collega ‘vertalen’ in geur en neemt aan het eind van de training twee geuren mee. Een training die nog lang doorwerkt. Vanaf 5 tot maximaal 10 personen.